Tank isolatie

Een constante temperatuur voor silo’s en tanks…

Tank of silo isolatie

Geen kwaliteitsverlies, geen schimmel, snelle terugverdientijd

Voor de inhoud van silo’s en tanks is een constante temperatuur van groot belang. Een constante temperatuur voorkomt kwaliteitsverlies voor zowel droge producten als vloeistoffen. Het voorkomt o.a. schimmels in voersilo’s maar ook gisting bij vloeistoffen. Tank isolatie  is hiervoor dé oplossing. Onze isolatiemethode met PUR is bijzonder geschikt voor alle tanks en silo’s. De tank isolatie wordt ter plekke aangebracht en hecht naadloos op elke ondergrond en vorm. Dit is een groot voordeel ten opzichte van isolatieplaten.

Bakker Stalisolatie

Bakker Isolatie is gespecialiseerd in stalisolatie van bestaande en nieuwe stallen. Wij isoleren met polyurethaanschuim (PUR).
PUR is 100% naadloos en luchtdicht, condensvrij, geen last van wegrotting bij vocht, geen lekkages en ongevoelig voor ammoniak. PUR isolatie verhoogt de levensduur van uw stal doordat het de stalconstructie beschermt. Met PUR is ter plaatse isoleren snel gerealiseerd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij extra alert op aansluitingen, naden en kieren. Werken wij efficiënt met professionele machines en zijn daardoor betaalbaar. Bovendien geven wij u direct een prijsindicatie via de telefoon.

Dak-Isolatie-Dakisolatie-Contact

Een constante temperatuur voorkomt kwaliteitsverlies voor zowel droge producten als vloeistoffen.